icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

Nesim Albania

Produktet
inovative bëjnë projekte inovative

Nesim shpk, prej vitit 2001 operon në fushen e ndërtimeve, në përpunimin dhe montimin e produkteve të ALUMINIT dhe të PVC-së. Aktiviteti shtrihet në të gjithë Shqiperinë, si rezultat i një bashkëpunimi të frytshëm të stafit drejtues dhe stafit teknik të përbërë nga arkitektë dhe inxhinierë të departamentit të prodhimit dhe montimit. Nivelet e larta estetike dhe teknike janë në bazë të kërkesave të kohës të certifikuara sipas standartit më prestigjoz të cilësisë dhe menaxhimit ambjental: ISO 9001:2015, duke i siguruar klientit cmim dhe cilësi maksimale.

Sistemet

Shërbimet

Fasadë e ventiluar

Fasadë Xhami

Dyer & Dritare

Projekte

Projekte

Partnerët

1100 1100

Të ndërtuara

Projekte

500 500

Të kënaqur

Klientë

1000 1000

Të përfunduara

Projekte

Lajme